Translate

2013. szeptember 20., péntek

lunches




Hozzávalók:
1 nagyobb krumpli
15 dkg zsírszegény túró
0,5 mozzarella sajt
1 teáskanál mustár
3 evőkanál tej vagy kefir

bors
friss zöld fűszernövények: kapor, hagyma vagy snidling, petrezselyem, bazsalikom

Elkészítés:
a krumplit héjában puhára főzni, megpucolni, összetörni.
a túróhoz hozzáadni a tejet, mustárt, sót, borsot.
a zöld fűszernövényeket apróra vágni, a mozzarellát is felkockázni, és belekeverni a túróba.
egymás mellé téve tálalni:)

összesen: 300 kcal




spárgakrémleves

hozzávalók:
1 tasak spárgakrémleves (instant) - tartósítószer nélkülit vásároljunk:)
petrezselyem
1 marék kölesgolyó
kis darab sajt
2 dl víz

a levest feloldjuk 2 dl forró vízben, belevágjuk a petrezselymet, a sajtot belereszeljük, kölest rádobjuk, és már kész is.

 összesen: 112 kcal

egy tálnyi egészség

hozzávalók
200 g brokkoli
1 sárgarépa
4 szelet csirkemell sonka
0,5 mozzarella sajt

a zöldségeket sós borsos vízben megfőzzük, leszűrjük, a sajtot beleaprítjuk, mikor még a zöldségek forrók.
sonkával fogyasztjuk.

összesen: 94 kcal





Hozzávalók:
1 közepes méretű krumpli
200g brokkoli
mozzarella sajt


a krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk.
a brokkolit sós vízben megfőzzük, leszűrjük, ráaprítjuk a mozzarellát, és együtt fogyasztjuk :)

összesen: 140 kcal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése